milocha17 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Cześć! Miałem problem z moim xiaomi mi5. Mianowicie nie wczytywały się zdjęcia do końca po podłączniu tel do komputera. Rozwiązałem go tym, że podłączyłem go, pod port usb 3.0. Zgrałem zdjęcia i 200 z 700 zdjęć mi się popsuło Jak włączam to wyświetla się kolorowy obraz tylko albo połowa zdjęcia reszta to dziwne kolory. Po zgraniu z powrotem do telefonu, niektóre zdjęcia zadziałały, niektóre dalej zepsute i prawidłowo wyglądają tylko na miniaturze Pomoże ktoś ? Da się jakoś odzyskać te zdjęcia ? Dlaczego tak się stało ?
Nezumi Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Kabel może być uszkodzony, wejście usb, albo system walnięty... Bóg jeden wie... wróżek tutaj nie ma...
SLiM Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Czasem nie bawiłeś się camere2api i hdr ?
mrosi Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany treści / tytułu postu.
Rekomendowane odpowiedzi