joker Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Najczęściej uruchamia sie po kilku sekundach, nieraz i dłużej trzeba czekać. Da sie z tym coś zrobić? Ktoś też ma z tym problem czy tylko ja mam takie szczęście?
OutSideR Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 zainstaluj sobie htc_ime mod poszukaj na XDA, najlepsza klawiatura portowana z HTC i nie ma wspomnianych problemow
sfr Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Podłączam się... Mi się tak dzieje z SwiftKey i systemową. To doprowadza do szału. Chcę zostać z SwiftKey bo jestem już z nią kilka lat. Skąd ten lag... raz kilka sekund, raz kilkanaście a czasem od razu?
lukaschels Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 U mnie SwiftKey wymaga co kilka dni czyszczenia pamięci bo inaczej wariuje na aktualizacji języków i staje się bezużyteczny
kemezrp Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Myślałem, że tylko ja mam ten problem. Im dłużej używam jakiejś klawiatury tym dłużej się ona włącza. Wg mnie zależy to od ilości zapamiętanych słów i ich kombinacji, ale dlaczego? Też używam SwiftKey i czasami aż doprowadza mnie to do szału. Jeśli ktoś ma odpowiedź myślę, że wszyscy bylibyśmy bardzo zadowoleni.
Karol Winiarski Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Obawiam się ze to wina największego problemu HM 1S - brak RAM-u. Aktualizacja 37 trochę to poprawiła ale miejmy nadzieję że z następnymi będzie tylko lepiej
CrazyJapanese Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nowa wersja romu całkowicie eliminuje problem. Albo telefon się cały ścina albo chodzi jak rakieta. Ale bug z klawiaturą zniknął
ZduneX25 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę temat, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Recommended Posts