Kerdarqw Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Witam, chce kupić telefon Xiaomi Mi4 z rozbitym i nie działającym ekranem od znajomego. Gdzie wymienię ekran? Musze gdzieś wysłać telefon czy mogę w obojętnie jakim miejscu dać do wymiany ekran? I ile będzie wynosił koszt? Edytowane 7 Września 2017 przez Kerdarqw
Nezumi Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Cenę samego ekranu sprawdzisz na np. dragon-tt, lepsze kosztują ~40$, gorsze, 20-30$. Obstawiam, tak pi razy okno... ~150-200zł... Szczerze? Mi4 nie opłaca się naprawiać, koszt naprawy jest równy wartości telefonu... 1
Kerdarqw Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 Dzięki, a jak bym chciał samą baterie wymienić to moge do jakiegos miejsca w miescie dac do wymiany bez problemu?
Nezumi Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Przed chwilą, Kerdarqw napisał: Dzięki, a jak bym chciał samą baterie wymienić to moge do jakiegos miejsca w miescie dac do wymiany bez problemu? Wymiana takich podzespołów, jeżeli sam je kupisz, to wymieni każdy lepszy serwis, często sam nawet dasz radę to zrobić, ale jeżeli to serwis ma Ci załatwić podzespoły, to lepiej to wysłać gdzieś, gdzie się znają, np MiCenter, albo mi4x.
Kerdarqw Opublikowano 8 Września 2017 Autor Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Czyli lepiej kupić i dać do wymiany i będzie okey? Sam nie zrobię. Nie posiadam tych wszystkich śrubokręcików. Dziękuje za pomoc. Edytowane 8 Września 2017 przez Kerdarqw
SLiM Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 @Kerdarqw może lepiej kupić sprawny używany telefon niż stary uszkodzony gdzie wymiana wyświetlacza będzie więcej kosztować niż ten telefon
Rekomendowane odpowiedzi