kisielek Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 mam od wczoraj 4X i próbuję go ogarnąć, jest bardzo ciężko przestawić mi się z LG G3 ale do tematu - na pulpicie zrobiłem sobie ikonę kontaktu do żony i wrzuciłem skrót do fejsika, automatycznie zrobił mi się z tego folder "społeczności". za chiny nie mogę nic z tym zrobić poza przesunięciem na inny ekran, a nie chcę takiego folderu.
mrosi Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kisielek Opublikowano 6 Września 2017 Autor Opublikowano 6 Września 2017 Panie Super moderatorze, według mnie opis jest wystarczający, to forum ma być pomocne użytkownikom tytuł jest krótki, naświetlający konspekt, natomiast pierwszy post opisuje problem z jakim się spotkałem przy użytkowaniu telefonu
preston2009 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 @kisielekJeśli nie zainstalowałeś innego launchera to dziwne bo pierwszy raz się z tym spotykam w MIUI. Jeśli nic nie instalowłeś to wejdź w ten folder, złap ikonkę i przesuń do góry lub dół. Wtedy będziesz mógł dać ją na pulpit jeśli masz miejsce. Na koniec zainstaluj sobie apke samouczek MIUIPolska z marketu i wszystko przeczytaj. 1
mrosi Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu wątku Jeśli moderator nakazuje zmienić tytuł, to masz to zrobić. Twoje przemyślenia w zakresie sprawowania porządku na Forum są nieistotne. Nie jesteś bowiem w składzie ekipy moderatorów. Nie potrafisz zrozumieć pojęcia "konspekt", więc nie rozumiesz, dlaczego tytuł wątku jest niewłaściwy.
Rekomendowane odpowiedzi