szczwany Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Witam! Nowy dom, nowe wszystko. Lecz pogubiliśmy ładowarki. Poszukuje kilku ładowarek. Nie chcę kupić jakiegoś dziadostwa, dlatego tutaj pytam. Może ktoś ma doświadczenia? Mi wybuchła kiedyś ładowarka z allegro za 15zł - ,,oryginalna samsung". Potrzebuję kilku ładowarek (mamy jedną od surface). Urządzenia: Redmi 4 Pro (chyba wspiera QC), HTC one m7, One m8, LG G2 mini, xCover 3. Potrzebuje po jednej ładowarce na te urządzenia, kompletnie nie wiem jakie... Blitzwolf czy aukey są stosunkowo drogie...
abc00 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Poczytaj na przykład: https://miuipolska.pl/forum/topic/13132-ładowarka-i-kabel-qc-30-dla-xiaomi-mi5/ Ja korzystam AUKEY (PA-T14) i czasem z axiver (atc34-2u) - owszem swoje kosztowały, ale warto.
Nezumi Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi