Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko odnosnie czesci do xiaomi, czy da rade gdzies zakupić takie czesci jak tylna klapka i srebrna rameczka wokol wyswietlacza (o wyswietlaczu nie wspomne ktory juz zreszta raz wymienialem ale to juz wiem ze dostane)... no niestety moj telefon strasznie lubi spotkania z podloga a nigdy nie wpadlem na to zeby kupic jakies etui. Jak myslicie czy w ogole oplaca sie wymieniac wyzej wymienione czesci czy poprostu rozgladac sie za nowym telefonem? W okolicy mam "majstra" co to juz za 50zl mi wymienil wyswietlacz jakos dzialal, moze sam bym sie podjal teraz. Co o tym sadzicie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Piernicze napisał:

Witam, mam pytanko odnosnie czesci do xiaomi, czy da rade gdzies zakupić takie czesci jak tylna klapka i srebrna rameczka wokol wyswietlacza (o wyswietlaczu nie wspomne ktory juz zreszta raz wymienialem ale to juz wiem ze dostane)... 

Jaki model, moze moja hurtownia w Czechach bedzie miala czesci do Twojego tela to wymienisz we wlasnym zakresie, u jakiegos "magika" lub np napiszesz do @Zexon72 u ktorego ja serwisuje swoje Xiaomi skutecznie i szybko :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...