Skocz do zawartości
  • 0

Uparte przekierowania (t-Mobile)

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam,

W nocy przeniesiono mój poczciwy numer z Plusa do t-Mobile no i zaczęła się jazda... Najpierw przez chwilę było OK. Potem przez 7 godzin byłem w "czarnej dziurze". Potem zaczęło działać, ale mam taki problem, że po każdym restarcie telefonu (a także po wyjściu z trybu samolotowego) widzę powiadomienie ostrzegające przed włączonym przekierowaniem wszystkich rozmów (i faktycznie – można się dodzwonić tylko do mojej poczty głosowej).

Wchodzę więc w ustawienia przekierowań, chwilę trwa ich odczytywanie i - dziwne, ale niczego nawet nie muszę zmieniać, bo ikonka ostrzegająca przed włączonymi wszystkimi przekierowaniami sama znika i już się można do mnie dodzwonić (do kolejnego restartu lub włączenia i wyłączenia trybu samolotowego).

Natomiast cały czas pozostają włączone przekierowania trzech sytuacji "przekieruj, gdy nieodebrane", "przekieruj gdy zajęty" oraz "przekieruj gdy nieosiągalny". 

Z tych trzech mogą wyłączyć tylko "przekieruj gdy zajęty" (ale po restarcie lub wyjściu z samolotowego znów wraca to przekierowanie!!!), a pozostałych dwóch w ogóle nie mogę zmienić - wyskakuje komunikat "Twój operator nie umożliwia wyłączenia przekierowania połączeń , gdy...".

Czy ktoś miał podobne problemy? Czy w ogóle mają związek z MIUI, czy to raczej czysto sprawa t-Mobile?

Dzięki!

Edytowane przez latet

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Na 99 procent wina leży po stronie operatora . Zaloguj się do panelu tmobile i sprawdź ustawienia przekierowan rozmów ew. idź do saloniku i niech Ci wyłączą ja miałem podobny temat jak przeszedłem do playa nie logował mi się telefon do "roamingowych" nadajników - w salonie naprawili

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...