Skocz do zawartości
  • 0

Wyciszanie telefonu w zadanych godzinach

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

niestety nie przyuważyłem, ale w którejś wersji sporo namieszano z wyciszaniem telefonu. Może mi teraz ktoś jak krowie na rowie wyjaśnić jak to działa? Czy ja dobrze rozumiem, że w tej chwili by wyciszyć telefon w zadanych godzinach (np. 22-6), to muszę mieć w ustawieniach dźwięku zaznaczone "Normalnie", potem kliknąć na "Wycisz o czasie", zrobić regułę, w niej wpisać godziny i dni oraz jeszcze wybrać, czy wyciszać ma za pomocą "Cichy" lub "Godziny ciszy"? Jaka między nimi jest różnica? Tylko muzyka. Strasznie namotane. No i największy problem jaki mam, to to, że nie mogę wyciszyć powiadomień i równocześnie niewyciszone połączenia. Dostaję z roboty alerty smsem i w nocy nie chcę by mnie budziły, ale jak poważniejszy problem, to dzwonią i wtedy chciałbym jednak to słyszeć :)

Optymalnie by były dwie opcje: "Normalnie" i "Wycisz". W "Wycisz" zaznaczamy co ma wyciszać i ewentualnie godziny w jakich ma się z automatu wyciszać. Albo w ogóle dowolna ilość reguł na wyciszanie.

Wymaganie minimum, to by w wyjątkach był też rodzaj dźwięków, a nie tylko kontakty i ulubione.

Jarecki

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja u siebie mam opcję nazwaną nie przeszkadzać i można wszystko ustawić. Mogę dodać wyjątki (kontakty), które nie będą wyciszane oraz mogę wybrać jakie rodzaje dźwięków mają być wyłączone (połączenia, wiadomości i wydarzenia). Jak chcesz, żeby nic ci nie dzwoniło to musisz wszystkie odznaczyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...