Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Po restarcie Mi6 resetują mi się ustawienia wyświetlania nad innymi aplikacjami, przez co za każdym razem muszę je włączać, bo nie mam np dymków w messengerze. Jest jakaś rada na to?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

custom rom 

1 godzinę temu, corfu85 napisał:

Gdzie w 8.5.1.0 jest opcja "wyświetlania nad innymi aplikacjami"? 

58 minut temu, piskor napisał:

@JayZ93 To chyba przypadłość MIUI na każdym z telefonów. Na RN4 miałem to samo, ale ja od początku zamierzałem przejść na custom rom, więc nie szukałem rozwiązania

Czyli na miuipolska i emiui czy na cm? bo szukam rozwiazania z powiadomieniami z viber i już trace nadzieję na powodzenie. Chodzi mi oto czy na przykład w miuipolska i emiui viber działa normalnie? 

Jeśli nie znajdę rozwiązania to sprzedaje mi6 chociaż jestem zadowolony z niego, ale viber jest jedną z najważniejszych aplikacji jak dlamnie. 

Problem jest też w tym, że polecałem xiaomi wielu osobom i jak będą miały ten sam problem bo używają vibera to będę miały pretensje do mnie. Wiec do puki nie znajdę na to rozwiązania,  to już nikomu nie będę polecał  xiaomi. Bo 99% moich znajomych ma vibera, dlatego też te powiadomienia są dlamnie ważne. 

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...