memoryon Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Posiadam Mi 4c i niestety coś się z nim stało, że nie chce odpalić a przy tym nie chce wejść w fastboot. Chciałem go wysłać na serwis, gdzie odpisano mi, abym przed wysyłką telefonu usunął z niego konto Miui tak, aby producent po naprawie mógł przeprowadzić testy sprawdzające. Nie wiem jak tego dokonać a googlojąc nie dałem rady znaleźć ani jednej sensownej porady, którą mógłbym się posłużyć w przypadku gdy telefon w ogóle nie reaguje.
mariusz.ur Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Po podpięciu do pc coś się dzieje ? Wykrywa go ?
memoryon Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, mariusz.ur napisał: Po podpięciu do pc coś się dzieje ? Wykrywa go ? Po podpięciu nic się nie dzieje, nie wykrywa telefonu.
Nezumi Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Napisz do sprzedawcy, że telefon jest martwy i nie masz jak odpiąć telefonu od konta, bo dokonanie tego wymaga sprawnego telefonu... Samo odpięcie od konta Xiaomi, gdy telefon jest wyłączony/martwy/wylogowany nic nie da, bo telefon nadal będzie chciał się do tego konta logować... Reszta informacji jest w innym dziale. Na górze forum masz opcję szukaj, wpisz tam "Konto Xiaomi".
Nezumi Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi