Sidi666 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Problem jest taki: po połączeniu się telefonu z zestawem głośnomówiącym w samochodzie, milknie AutoMapa. Nie słychać komunikatów z nawigacji ani poprzez głośniczek telefonu, ani poprzez z. głośnomówiący. Szukałem w necie rozwiązania i znalazłem, żeby szukać w zaawansowanych ustawieniach bluetooth czegoś takiego "Odtwarzaj dźwięki systemowe w zdalnym urządzeniu glośnomówiącym". Niestety za Chiny nie mogę tego znaleźć w MIUI 8.2.1.0 (5.1.1). W menu bluetooth nie ma żadnych opcji zaawansowanych, gdzie tego szukać? Pozdrawiam.
Sidi666 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Nie mam pojęcia - system głośnomówiący fabryczny w aucie (auto z 2015r.). Poszukam na forum auta - może będą wiedzieć. A jeśli by był ten tryb to co dalej? I dlaczego nie ma zaawansowanych opcji bluetooth w mi4c?
FromWP Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Sidi666 napisał: I dlaczego nie ma zaawansowanych opcji bluetooth w mi4c? A jak klikniesz w tą małą szarą strzałeczkę w połączonym zestawie w ustawieniach bt to nie otwiera się co ma być przekazywane do zestawu? Może masz wyłączone przekazywanie multimediów.
Sidi666 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 O to może być to - sprawdzę.
Rekomendowane odpowiedzi