Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki: po połączeniu się telefonu z zestawem głośnomówiącym w samochodzie, milknie AutoMapa. Nie słychać komunikatów z nawigacji ani poprzez głośniczek telefonu, ani poprzez z. głośnomówiący. Szukałem w necie rozwiązania i znalazłem, żeby szukać w zaawansowanych ustawieniach bluetooth czegoś takiego "Odtwarzaj dźwięki systemowe w zdalnym urządzeniu glośnomówiącym". Niestety za Chiny nie mogę tego znaleźć w MIUI 8.2.1.0 (5.1.1). W menu bluetooth nie ma żadnych opcji zaawansowanych, gdzie tego szukać?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie mam pojęcia - system głośnomówiący fabryczny w aucie (auto z 2015r.). Poszukam na forum auta - może będą wiedzieć. A jeśli by był ten tryb to co dalej? I dlaczego nie ma zaawansowanych opcji bluetooth w mi4c?

Opublikowano
4 godziny temu, Sidi666 napisał:

I dlaczego nie ma zaawansowanych opcji bluetooth w mi4c?

A jak klikniesz w tą małą szarą strzałeczkę w połączonym zestawie w ustawieniach bt to nie otwiera się co ma być przekazywane do zestawu? Może masz wyłączone przekazywanie multimediów.

Screenshot_2017-08-29-17-06-26-166_com.android.settings.thumb.png.6c60ad138a4040832ebaed6e8caa880a.png

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...