MAR1O Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Witam wszystkich, Od tygodnia cieszę się posiadaniem Mi3, najpierw zaintalowałem sobie wersję 4.6.20 w której wszystko było ok. W dniu dzisiejszym zaktualizowałem telefon do 4.6.27 i zapragnąłem zrobić zdjęcie makro. Przy wyborze sposobu wybierania ostrości widoczna jest następująca rzecz. Menu odwraca się nie w tym kierunku co trzeba. Sytuacja ma miejsce tylko w orientacji poziomej. Chciałbym się zapytać, czy macie podobnie. Wiem, że to błahostka, i nic ważnego, ale po prostu odczułem potrzebę pokazania tego. Zwłaszcza, że nasz ukochany rom cechuje zwłaszcza estetyka na najwyższym poziomie.
Acid Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Kurcze wiedziałem że coś popsuja. Dodali w tej wersji nowe biblioteki do kamery od Sony z ultra HD i HDR. Nie mogło zabraknąć buga. Eh zartownisie z tych Chińczyków :-\
MAR1O Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 W 4.7.4 obraca się normalnie, miło, że użytkownicy są wysłuchiwani. Przepraszam, że źle miejsce wybrałem na ten temat, ale jakoś przeoczyłem dział bugi, gdzie temat wydawałby się bardziej odpowiedni. Skoro problem usunięty, to temat równie dobrze można usunąć.
Rekomendowane odpowiedzi