Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Tak jak w tytule, problem dotyczmy aplikacji Snapseed. Od jakiegoś czasu po wejściu w aplikacje i przy próbie wczytania jakiegoś zdjęcia aplikacja ma problem i wyświetla ponownie ekran główny i tak w kolko. Czyściłem już dane i instalowałem na nowo, lecz bez efektu, co ciekawe po wejściu w aplikacji w materiały szkoleniowe i załadowaniu zdjęcia z tych materiałów wszystko działa. Problem pojawia się z chwila wczytania innych obrazów. Niedawno korzystałem z niej i żadnych problemów nie miałem, a nie aktualizowałem jej. Czy ktoś również ma/miał z tym problem i wie jak to naprawić ? Bardzo polubiłem te aplikacje i nie chciałbym z niej rezygnować.

Poniżej podaję informacje na temat systemu jaki jest w urządzeniu :

Numer modelu: Redmi3
Wersja Android: 5.1.1 LMY47V
Poziom poprawek 
zabezpieczeń Androida: 2015-12-01
Wersja MIUI: MIUI by xiaomi.eu 7.1 (stabilna)| Stable 7.1.3.0(LHPCNCK)

Z góry wielkie dzięki !

Opublikowano

Moze nie chce wczytac bo nie uprawnien ,przed chwila ja zainstalowalem i prosilo o nadanie uprawnien ,wiec tu szukaj problemu

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mnie właśnie nie prosi o m żadne nadanie uprawnień, więc może coś w tym jest. W takim razie ja je nadać lub zmienić bo jakieś tam ma ?

Opublikowano

No ma do pamieci telefonu dlatego nie czyta ci fotek z karty,,po zaistalowaniu odrazu mi tu wolala ,moze odistaluj eyczysc smieci po niej romtolbox i instalacja od nowa moze wtedy zawola .

Opublikowano

Myslalem ze masz ! Taki zaawansowany kombajn na androida jak i 3Ctoolbox ktory tez posiadam bo sie przydaje

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...