Mnich Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 (edited) Witam, Mam jakiś dziwny problem z odtwarzaniem muzyki w AIMP gdy łącze się z siecią w urządzeniu Redmi 4 pro(szary). Jest jakieś trzeszczenie a czasami nawet zwalnianie tempa muzyki. Obecnie mam zainstalowany najnowszy soft rozwojowy tj. HM4pro 7.6.8 markw. Miałem również zainstalowaną wersję stabilną miui 8 oraz Resurrection Remix, gdzie również był taki sam problem. Zresztą z dźwiękiem od początku jest coś nie tak. Telefon zakupiłem z globalną wersja MIUI oznaczoną jako MBEMIDI. I np. przy rozmowie przez skype jakość też była dość kiepska, występowało to samo "pyrczenie". Dźwięk w YouTube włączony przez przeglądarkę miał podobny problem. A za to dźwięk z dedykowanej aplikacji Youtube gra pięknie. Podczas otrzymywania smsów i raportów ich dostarczenia też czasem występowały te zakłócenia. Z tym, że na wersji 7.6.8 i Resurrection Remix problemów z dźwiękiem w sms i w przeglądarkowej wersji youtube, nie zauważyłem jeszcze. Natomiast problem z AIMP występuje nadal. Czy ktoś wie w czym może tkwić problem? Edited August 22, 2017 by Mnich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1205 Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Też mam zakłócenia tyle że występują one wszędzie. Myślałem że to problem słuchawek to kupiłem nowe i to samo. Mam xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnich Posted August 24, 2017 Author Share Posted August 24, 2017 Ja również mam zakłócenia na słuchawkach. Dlatego wykluczam problem z głośniczkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts