Enkin007 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam forumowiczów. Dzisiaj przyszedł do mnie nowy telefon - Xiaomi Note 3 Pro. Korzystałem wcześniej z tego modelu przez dłuższy czas, jednak w nowym egzemplarzu bardzo utrudnia użytkowanie pasek powiadomień. Otóż rozwija on się bezproblemowo na ekranie głównym, natomiast w momencie uruchomienia jakiejś aplikacji czy chociażby ustawień, jego rozwinięcie jest niemal niemożliwe -muszę przesuwać palcem wielokrotnie - wówczas przy którymś razie załapuje. Czy spotkał się ktoś już z podobnym problemem?
Enkin007 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 "Przeszedł z tego gówna?" Mógłby ktoś służyć bardziej poprawną merytorycznie i rzeczową radą, bo nie do końca rozumiem co właściwie mam zrobić? Nie zauważyłem, aby był już wątek z takim problemem, więc założyłem nowy.
wtbn Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Kolega wyżej mówiąc "gówno" miał pewnie na myśli wersje oprogramowania jaką prawdopodobnie masz wgraną na swój telefon. Słowo "gówno" nie jest bardzo przesadzone - inne określenie na nieoficjalne oprogramowanie modyfikowne przez niewiadomo kogo, z doklejonym językiem polskim to np. SyfMIUI. Podaj jaką masz wersje oprogramowania zainstalowaną dokładnie najpierw to potwierdzimy czy to to czy coś innego.
Enkin007 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dzięki za odpowiedź. Tak wygląda informacja o oprogramowaniu: Wersja MIUI - MIUI Global 8.0 | Stabilna 8.0.6.0(LHOMIDG)
Enkin007 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ktoś, coś? Nie jest to może jakiś wielki problem, bez którego rozwiązania nie da się korzystać z telefonu, ale jednak uprzykrza użytkowanie.
Rekomendowane odpowiedzi