Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów. 
Dzisiaj przyszedł do mnie nowy telefon - Xiaomi Note 3 Pro. Korzystałem wcześniej z tego modelu przez dłuższy czas, jednak w nowym egzemplarzu bardzo utrudnia użytkowanie pasek powiadomień. Otóż rozwija on się bezproblemowo na ekranie głównym, natomiast w momencie uruchomienia jakiejś aplikacji czy chociażby ustawień, jego rozwinięcie jest niemal niemożliwe -muszę przesuwać palcem wielokrotnie - wówczas przy którymś razie załapuje. Czy spotkał się ktoś już z podobnym problemem?

Opublikowano

"Przeszedł z tego gówna?" Mógłby ktoś służyć bardziej poprawną merytorycznie i rzeczową radą, bo nie do końca rozumiem co właściwie mam zrobić?
Nie zauważyłem, aby był już wątek z takim problemem, więc założyłem nowy.

Opublikowano

Kolega wyżej mówiąc "gówno" miał pewnie na myśli wersje oprogramowania jaką prawdopodobnie masz wgraną na swój telefon. Słowo "gówno" nie jest bardzo przesadzone - inne określenie na nieoficjalne oprogramowanie modyfikowne przez niewiadomo kogo, z doklejonym językiem polskim to np. SyfMIUI. Podaj jaką masz wersje oprogramowania zainstalowaną dokładnie najpierw to potwierdzimy czy to to czy coś innego.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. ;) Tak wygląda informacja o oprogramowaniu:

Wersja MIUI - MIUI Global 8.0 | Stabilna
                       8.0.6.0(LHOMIDG)

Opublikowano

Ktoś, coś? Nie jest to może jakiś wielki problem, bez którego rozwiązania nie da się korzystać z telefonu, ale jednak uprzykrza użytkowanie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...