tresco Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witajcie Zadowolony z wcześniejszych zakupów 2 telefonów Xiaomi, postanowiłem kupić TVBox tejże firmy i niestety ale wszystko jest po chińsku. Sprzęt kupiłem przez aplikację GEEK, pełna nazwa ze strony sklepu brzmi: Original Xiaomi Mi 3S TV Box 4K HDR Quad-core Amlogic S905X Android 6.0 64bit (Kolor: Czarny) Internet działa , tyle że ładują się strony chińskie pomóżcie, błagam Janusz Leśniak pozdrawiam
zuku1786 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Jest to wersja na rynek chiński. Można ją częściowo przetłumaczyć na angielski, ale Sklep Google na nim nie działa, można jedynie instalować apki ściągnięte z netu. Kodi normalnie działa.
tresco Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dzien dobry Mogę prosić o informacje jak to zrobić ?
zuku1786 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Nie mam go i nigdy nie miałem, więc się tym nie interesowałem, ale wujek google Ci wszystko powie, trzeba go tylko zapytać Tak na szybko pierwszy lepszy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=PlnfmUGGpRg
Sniq Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam. Czy jest jakiś sposób by wgrać jakąś wersję global na tego mi boxa? Przez pomyłkę i swoją nie wiedzę zamówiłem ba ali mi boxa 3s, na którym nie ma sklepu play i polskiego języka. Proszę o pomoc lub jakieś na kierowanie co z tym mogę zrobić. Mi box do mnie jeszcze nie dotarł ale chciałbym się od razu do ewentualnych działań przygotować.
Rekomendowane odpowiedzi