theSAINT Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie, Chciałem poddać propozycję zrobienie tagów NFC z logo MIUI Polska. Małe żetony w formie np, breloków jak do wózków w markecie i jakieś nalepki np. do samochodu (coby sie BT włączyło i polączył sie z radiem ) od taka moja koncepcja. Co sądzicie? BTW. mój dobry kolega jest właścicielem agencji reklamowej i robią różne dziwne gadżety więc gdyby była jakaś potrzeba to piszcie. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez theSAINT
lucas7911 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja jestem za, przydało by się w domu
Acid Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Swego czasu zrobiłem sobie podstawkę pod kubek. Tag NFC i wlepka na czarnej płytce PCB. Przydatne. Takie breloki fajna sprawa. Pomyślimy. Tylko trzeba przetestować tagi. Muszą działać z MI3 i aplikacją TagiNFC. Ja chwile szukałem odpowiedniego z 512 bajtami. Wysłane z MI3
theSAINT Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jestem za i jeżeli trzeba to pomogę ja myślałem o wlepce na kokpit w aucie ew. na uchwyt. Do tego brelok do kluczy z w miarę programowalny. Oczywiście wszystko z logiem MIUI Polska Można nawet konkurs zapodać na zaprojektowanie breloczka i nalepki.
Rekomendowane odpowiedzi