miniek987 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Chciałbym się dowiedzieć czy u Was w telefonie jest tak samo czy ja może mam coś nie ustawione lub złe robię. Zrobiłem zdjęcie panoramiczne Redmi 4x i jak wszedłem w szczegóły to pokazało mi że panorama zajmuje niecały 1mb czy u Was jest tak samo? Wydaje mi się to trochę dziwne bo mam ustawione wykonywanie zdjęć w najwyższej jakości i pojedyncze zdjęcie zajmuje około 3,5mb. Czy można ustawić żeby zdjęcie panoramiczne było lepszej jakości?
piotrino Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dnia 12.08.2017 o 21:05, miniek987 napisał: Czy można ustawić żeby zdjęcie panoramiczne było lepszej jakości? Jeśli chodzi o jakość zdjęć to ten aparat r robi dobre zdjęcia według mnie nie wiem co Oinni o tym sądzę...? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
miniek987 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Tak ogólnie dobre, tylko nie zastanawiało to że zdjęcie panoramiczne zajmuje 1mb a normalnie wykonane 3.5mb i skąd ta różnica jak panoramiczne ma tak duża rozdzielczość
piotrino Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Tak ogólnie dobre, tylko nie zastanawiało to że zdjęcie panoramiczne zajmuje 1mb a normalnie wykonane 3.5mb i skąd ta różnica jak panoramiczne ma tak duża rozdzielczość Nie zastanawiałem się nad tym Ale poszukaj na Google. Może tam znajdziesz odpowiedźWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 542 kilo panorama a zwykle zdjęcia coś ponad 2 mega. Dziwne, ale jakość panoram jest mocno średnia jak dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi