zioq3k Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Witam, Mam dziwny problem na telefonie dziewczyny. Od początku użytkowania telefonu zeskanowany był jeden palec który zawsze był używany do odblokowania telefonu, niestety po kilku miesiącach coś z systemem się stało i każda aplikacja sypała "niestety aplikacja xxx została zatrzymana" więc myśląc logicznie zaktualizowałem jej do najnowszej wersji Xiaomi.Eu . No i wszystko niby działa, ale nie może tym jednym palcem odblokowywać - odcisk się bez problemu skanuje, jednak każda próba odblokowania kończy się zaświeceniem ekranu i "spróbuj ponownie". Co ciekawe nie ma problemu z żadnym innym palcem, czy moim odciskiem. Tylko z tym jednym po zmianie systemu. Nie jest to wina naskórka czy czegoś, na moim Mi 5s Plus po zeskanowaniu od razu odblokowuje Próbowałem tak - Pełny flash do Globala przez fastboot (Flash_all.bat) następnie wgranie TWRP i instalacja Xiaomi.Eu (próbowalem Stable, Te najnowsze z Miui 9 oraz wersje poprzednie) Jednak na każdej jest to samo. Normalnie wygląda to tak, jakby ten odcisk był na czarnej liście (?) Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Jak to naprawić? Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam
Seweryn.f Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Miałem to samo, u mnie pomogła zmiana zabezpieczenia z pin na wzór i ponowna zmiana na pin.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
zioq3k Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Niestety to nie to, tutaj był wzór + palec.. zmieniliśmy na pin + palec i z powrotem i dalej to samo Przy każdej zmianie ponowne skanowanie palca etc i dalej to nie pomogło niestety. Inne pomysły jakieś?
Recommended Posts