Skocz do zawartości

Problem z ekranem blokady pobranego motywu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym uzytkownikiem xiaomi. Na pobranych motywach na ekranie blokkady zamiast tego jak wyglada ekran blokady przed pobraniem motywu mam widzet/widok jakby odtwarzacza muzyki/filmu lub cos w tym stylu. Jak zrobic zeby byl normalny ekran blokady jak w stocku? Prosze o pomoc i z gory dzieki. felek.

Opublikowano
2 godziny temu, felek napisał:

Jak zrobic zeby byl normalny ekran blokady jak w stocku?

W motywach klikasz w pobierz, potem w ludzika na pasku po lewej, dopasuj motyw. Tam możesz wybrać ekran blokady ze stockowego, a reszta zostanie z tego co pobrałeś.

• Like 1
Opublikowano

Pobralem, nie zastosowalem, nie mam zadnego ludzika po lewej tylko udostepnij, na srodku zastosuj, po prawej komentarz,chyba ze jestem slepy. MiMix na global 8.2.5. I co dalej z tym fantem, moze cos zle robie, ta wada jest upirdliwa, nie mozna zadnego motywu nowego zastosowac.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, felek napisał:

nie mam zadnego ludzika po lewej tylko udostepnij, na srodku zastosuj, po prawej komentarz,chyba ze jestem slepy.

Jak masz oficjalny rom to to masz, zaraz ci wkleję, może się innym przyda.

Tak to powinno wyglądać:

a1.thumb.jpg.6e99dc072cd30c8fd9e22207232bda5f.jpga2.thumb.jpg.f60a4744c35a44aa2781616da8ee4630.jpga3.thumb.jpg.4bf62d35a52530fd964c49a0fbd27db9.jpga4.thumb.jpg.1b95ac43a0bcd2d9c3283ba88fc10c6c.jpg

Edytowane przez FromWP
Dodanie treści
  • Like 1
Opublikowano

Jak to tu pisza, jestes Wielki. U mnie sie to nie nazywa "dostosuj" tylko "wlasne". Zawsze jak cos wymysla to ni w ...... ni w oko. Wielkie dzieki za pomoc.

• Like 1
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...