felek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam, jestem nowym uzytkownikiem xiaomi. Na pobranych motywach na ekranie blokkady zamiast tego jak wyglada ekran blokady przed pobraniem motywu mam widzet/widok jakby odtwarzacza muzyki/filmu lub cos w tym stylu. Jak zrobic zeby byl normalny ekran blokady jak w stocku? Prosze o pomoc i z gory dzieki. felek.
FromWP Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 2 godziny temu, felek napisał: Jak zrobic zeby byl normalny ekran blokady jak w stocku? W motywach klikasz w pobierz, potem w ludzika na pasku po lewej, dopasuj motyw. Tam możesz wybrać ekran blokady ze stockowego, a reszta zostanie z tego co pobrałeś. 1
felek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Pobralem, nie zastosowalem, nie mam zadnego ludzika po lewej tylko udostepnij, na srodku zastosuj, po prawej komentarz,chyba ze jestem slepy. MiMix na global 8.2.5. I co dalej z tym fantem, moze cos zle robie, ta wada jest upirdliwa, nie mozna zadnego motywu nowego zastosowac.
FromWP Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, felek napisał: nie mam zadnego ludzika po lewej tylko udostepnij, na srodku zastosuj, po prawej komentarz,chyba ze jestem slepy. Jak masz oficjalny rom to to masz, zaraz ci wkleję, może się innym przyda. Tak to powinno wyglądać: Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez FromWP Dodanie treści 1
felek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jak to tu pisza, jestes Wielki. U mnie sie to nie nazywa "dostosuj" tylko "wlasne". Zawsze jak cos wymysla to ni w ...... ni w oko. Wielkie dzieki za pomoc. 1
mrosi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi