JanusPL Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ponieważ to mój pierwszy post tutaj : Witam Wszystkich. Mam drobne problemy z kopiowaniem plików i folderów, a mianowicie : - przy kopiowaniu plików przez stockowego Eksplorera w przypadku takich samych nazw plików apka nie pyta, czy nadpisać/usunąć/zmienić nazwę tylko automatycznie dodaje 1 do pliku i kopiuje co powoduje, że mam w pamięci niepotrzebne kopie o zmienionej nazwie. Da się to jakoś obejść np. przy pomocy jakiegoś eksploratora plików, czy po prostu MIUI tak ma ? Identyczną sytuację mam w Titanium Backup Free - po utworzeniu nowej kopii stara zostaje w pamięci a apka jej nie usuwa i nie widzi. - przy kopiowaniu dużych katalogów (np. kopie Titanium) bezpośrednio przez kabel na kompa wywala : nieznany błąd - jedyny sposób to kopia na kartę pamięci za pomocę stockowej apki i potem dopiero z karty przez kabel na kompa (próbowałem różnych kabli, ustawień itd., mam zainstalowane Mi PC suite) Mój tel. to Redmi Note 4 Global Snapdragon (ROM: ostatni Global + root). Z góry dzięki pozdr.
skay77 Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Roomtolbox i zainstaluj sobie bysybox zresztą i tak będzie wolał Wysłane z mojego MI 5s Plus mokeedev
Recommended Posts