piotr.geekbuying Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 (edited) Jeśli znajdziesz taniej - napisz do mnie, coś z tym zrobimy ___ Ulokowano reflinki. Edited August 12, 2017 by piotr.geekbuying Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted August 11, 2017 Author Share Posted August 11, 2017 PLN 349.75 Co tu dużo mówić, dalej tanio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 2 godziny temu, piotr.geekbuying napisał: PLN 349.75 Co tu dużo mówić, dalej tanio. Cos link nie wchodzi choc nie wiem czy mial on byc czy nie byc P. S. Nie odp mi jeszcze na moja odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 @piotr.geekbuying Coś masz nakombinowane w 1 poście... Wstaw fotki normalnie, a link do produktu pod zdjęciem, bo aktualnie wygląda to na ukrywanie refów, a tego tutaj nie lubimy, o czym pewnie wiesz także... Popraw proszę... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted August 11, 2017 Author Share Posted August 11, 2017 @Nezumi, dziękuję za uwagę! W kwestii reflinków - korzystam ze skracacza, bo linki z refem są horrendalnie długie i obrzydliwe w formie (uroki admitada). Poruszyłem tę kwestię jakieś naście postów temu, gdzie zapytałem tutejszej społeczności, czy byłby to problem gdybym się na takie przeniósł - znajdę ten temat i wrzucę Ci na PW rano; wtedy też poprawię treść posta. Jeśli administracja ma coś przeciwko stosowaniu reflinków w ogóle - niezwłocznie zaprzestanę. Faktem też, że sporo osób samoistnie prosi mnie na pw o takie, bo chcą się "odwdzięczyć" za mniejsze czy większe przysługi przy zamówieniu... Doceniam. Pozdrawiam! @IT4Geeks.Polska, fucktycznie, nie dostałeś PW, miałem kiepsko z internetami. Sprawdź rano :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 11 godzin temu, piotr.geekbuying napisał: @Nezumi, dziękuję za uwagę! W kwestii reflinków - korzystam ze skracacza, bo linki z refem są horrendalnie długie i obrzydliwe w formie (uroki admitada). Poruszyłem tę kwestię jakieś naście postów temu, gdzie zapytałem tutejszej społeczności, czy byłby to problem gdybym się na takie przeniósł - znajdę ten temat i wrzucę Ci na PW rano; wtedy też poprawię treść posta. Jeśli administracja ma coś przeciwko stosowaniu reflinków w ogóle - niezwłocznie zaprzestanę. Faktem też, że sporo osób samoistnie prosi mnie na pw o takie, bo chcą się "odwdzięczyć" za mniejsze czy większe przysługi przy zamówieniu... Doceniam. Pozdrawiam! @IT4Geeks.Polska, fucktycznie, nie dostałeś PW, miałem kiepsko z internetami. Sprawdź rano :/ Źle się wyraziłem, chodzi o to, aby refy były odpowiednio opisane, żeby każdy wiedział, że to jest ref. Temat pamiętam, sam się w nim udzielałem . PS: "fucktycznie" wiem, że autokorekta, ale śmiechłem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted August 12, 2017 Author Share Posted August 12, 2017 Rozumiem. Będę umieszczał w temacie informację o ewentualnych refach PS. To nie była autokorekta...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.geekbuying Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 4/64 CZARNY : lub 4/64 złoty z Niemiec, więc bez VAT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts