Axles Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Cześć, proszę o porady z Waszych własnych doświadczeń który telefon z serii Redmi jest na dziś dzień jednym solidniejszych, stabilniejszych itp. Ogólnie w moim Redmi note 2 po 1,5 roku padł sensor żyroskopu i magnetyczny, głośnik od dłuższego czasu działał jak mu się podobało co okazało się przypadłością częstą w tym telefonie o czym osoby zgłaszają na forum. Chciałbym telefon Redmi dostępny w Polsce chyba że w sklepach typu GearBeast, IBuyGo itp. Taki na który bezproblemowo da się wgrać miui polska najlepiej jak najnowszy. Proszę o porady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReCZ Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Redmi 3s pro bym proponował. Mam 1,5 roku, a bateria działa dalej jak nowa. Nic nie wiesza i wystarcza mi do wszystkiego, a dużo robię na telefonie. Jeżeli 5 cali nie jest dla Ciebie za małe to moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axles Posted August 5, 2017 Author Share Posted August 5, 2017 Dzięki za propozycje, wezmę na pewno pod uwagę. Tak realnie ile ci bateria trzyma bo w moim po 1h potrafię mieć 65% jadąc tylko z google mapami i czytając forum jest to zdecydowanie wina miui bo na świeżym systemie zdecydowanie lepiej. Jedynie z minusów co widzę to dużo słabszy procesor i brak wifi Ac ale za to więcej ramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arus082 Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Może Xiaomi Redmi Note 4X? Z chin można wyrwać za około 600 Zł sprzęt 1 klasa w tej cenie.Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts