domin Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Witam, Chwilę temu postanowiłem zrootować mojego Mi Maxa (wersja 4/128). Zainstalowałem SuperSu z wątku na XDA i wszystko było fajnie do czasu aż po włączeniu telefonu okazało się, że telefon nie widzi kart sim. I po kilku minutach użytkowania doszły do tego jeszcze samoczynne restarty - w momentach chociaż minimalnie większego użycia procesora. Postanowiłem jak najszybciej zrobić unroota. Znalazłem na XDA zip, który usuwał SuperSu, zainstalowałem go, telefon się włączył. Jednak problem nie zniknął. Ktokolwiek ma pomysł co na to poradzić? Edytowane 31 Lipca 2017 przez domin
Grothgar Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Prawdopodobnie zainstalowałeś przestarzałą wersję SuperSU (linki wątku z XDA mogły długo nie być aktualizowane).
acanth Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Mi też tylko zła/stara wersja SU przychodzi do głowy. Ja zawsze wrzucam SU wskazane np. tu https://miuipolska.pl/miui-7-7-20/. i robię update ROMu i od razu w kolejce SU. Jeszcze nie było problemów.
domin Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Faktycznie, wgrałem najnowsze Super Su i wszystko śmiga. Dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia.
Grothgar Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi