lamale78 Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Hej, Mam problem. po aktualizacji Romu na mojej mi5, korzystanie z mibanda stało się mocno utrudnione Dużo biegam, i mierzenie ciągłe pulsu podczas biegania jest dla mnie bardzo istotne. Ponieważ aplikacja endomondo nie jest w stanie "wybudzić" opaski do ciągłego mierzenia tętna podczas aktywności to musze odpalać mifit, włacząć tam bieganie i wtedy endomondo. Do tej pory działało to bez zarzutu. Obecnie mifit po wyagśnięcie ekranu (1-2min) rozłącza się z opaska, a tym samym potem endomondo. Wszystkie opcje oszczedzania baterii są ustawione na "wyłączone, aplikacje działają w tle bez ograniczeń", są zakłódkowane, a i tak je rozłącza. Są wrzucone do autostartu. Endomondo też samo się zamyka. Gdzie jeszcze grzebać?
lolek469 Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Mam to samo w samsungu ale z miband 1sPo aktualizacji apki i firmware opaski non stop sie rozlacza i ciągle wibrujeWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
ik`ey Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) U mnie ok. Najpierw odpalam endo - musi złapać fixa z gps. - daję kłódkę. Potem mifit i daję start - daję kłódkę. I biegać Edytowane 31 Lipca 2017 przez ik`ey
Queny Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Polecam kupić aplikacje mi band tools 11z; chyba. Tam właczasz opcje ,,ciagły pomiar pulsu" i wtedy endomondo ma cały czas dostarczany puls. Inaczej w mifit tryb bieganie kradnie gps endomondo i endomondo pokazuje trase po lini prostej z punktu A do B, śledzi jedynie na właczonym ekranie(u mnie tak było, a po kupnie tej apki ta jedna opcja załatwiła wszystko, no oprócz tego że endomondo nawet przez muzyke potrafi sie wylaczyc, ale to juz wina systemu.
lamale78 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nic nie dało. Miband tools rozłącza puls jak ekran idzie spać. Mimo, że jest włączone ciągle mierzenie, wyłączone oszczędzanie baterii i kłódkaWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi