Krizu Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam Posiadam Mi Mixa od ponad 2 tygodni. Kupiłem go jako nowego ale bez gwarancji i po tygodniu użytkowania padła mi płyta główna. Na szczęście znalazłem dawcę i wymieniłem płytę główną i teraz wszystko działa lecz na tej wgrany jest jakiś dziwny soft chyba, 1% rzeczy nie jest przetłumaczonych na Polaki ale to mi nie przeszkadza. Jest jedna dziwna rzecz, gdy wchodzę w dodatkowe ustawienia i zakładkę przyciski ustawienia się zacinają i muszę z nich wyjść po czym wyskakuje mi błąd i prośba o wysłanie błedu do xiaomi. Nie miałbym z tym żadnego problemu ale przy aplikacjach jak youtube czy grach itd przyciski się chowają ale mam czarny pasek w tym miejscu. Na starej płycie głównej z tamtym systemem nie miałem tego problemu i pasek za każdym razem chował się w różnych aplikacjach i wszystko wyświetlało się na całym wyświetlaczu. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Pozdrawiam
Krizu Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Opublikowano 30 Lipca 2017 Normalny tzn jaki? Nie bawiłem się takimi rzeczami
mrosi Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi