chimal Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 build.prop ro.ril.fast.dormancy.rule=0 wyłączenie fastdormancy, oszczędność baterii dla użytkowników sieci PLAY Dopisać na końcu pliku czy w konkretnym miejscu?
eXclusive Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Można na końcu. Tak, dla mi3 też powinno działać.
chimal Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Można na końcu. Tak, dla mi3 też powinno działać. Pytanie pomocnicze. Wyszukiwanie sieci po użyciu tej opcji powinno być ustawione na automatyczne? U mnie zasięg Play jest np. słabszy niż TMobile i raczej łączy się do roamingu. Żeby zaoszczedzić baterie mam automatyczne wyszukiwanie wyłączone, a recznie albo TMobile albo Plus. Wtedy ten wpis też ma zastosowanie?
eXclusive Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) wtedy lepiej jest mieć włączone fastdormancy, bo i w plus i w tmobile fd działa ale nie dam se łap uciąć Edytowane 16 Października 2014 przez eXclusive
GHOST13795 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Ja dodałem w build zmieniłem debug.composition.type na gpu i system wstawał bez jakiegoś większego problemu, natomiast zawieszał się aparat... to wrzuciłem apk z mi3 i śmiga... moglbys zapodac to apke z aparatem z mi3?
eXclusive Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 To już nie aktualne, w nowszych ROMach chodzi bezproblemu.
Rekomendowane odpowiedzi