soczi08 Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 (edited) Witam Mam problem z dotykiem w xiaomi, po wymianie baterii i wyświetlacza podczas ładowania wiesza sie dotyk. Podczas normalnego użytkowania jest ok. Jak zacznę ładować dotyk się wiesza, muszę odłączyć kabel, zablokować i odblokować telefon i wszystko wraca do normy. Bateria oryginalna o tych samych parametrach. Ktoś ma jakieś sugestie ? Ładuje na oryginalnej ładowarce. Edited July 25, 2017 by soczi08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIoChuUu Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 (edited) Witam, próbowałeś ładować na innej ładowarce? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Edited July 25, 2017 by PIoChuUu Link to comment Share on other sites More sharing options...
soczi08 Posted July 25, 2017 Author Share Posted July 25, 2017 (edited) Jutro będę ładował na innej, bo jutro będę go miał przy sobie. A jakieś inne propozycje oprócz ładowarek ? EDIT Ładowałem na innych problem dalej występuje Edited July 26, 2017 by soczi08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts