Listek Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam, dużo czytam tutaj, ale utknąłem w martwym punkcie.. Szukam aplikacji lepszej od systemowej (zależy mi głownie na wydłużeniu czasu naświetlania) Próbowałem już przerabianych apek MiuiCamera polecanych przez donkamillo i galaxty, ale obie apki miui widzi jako uszkodzone (jedna z nich miała dać 2sec otwarcia) Snapdragon Camera 2-2.1 nie działa, na v3 jest ok do momentu jak przeskoczymy magiczne 1/2 ekspozycji Ktoś, coś? Przy okazji: napiszcie jak to jest na innych romach.
galakty Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Dłuższej ekspozycji nie ma i najprawdopodobniej nigdy nie będzie. Musisz zmienić telefon.
mrosi Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Listek Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Opublikowano 27 Lipca 2017 jeżeli nie ma inne opinii, to temat do śmieci.... telefon na sell
mrosi Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu/treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi