karambazielona Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Cześć, Zbiłem wyświetlacz w MI5 64GB oraz lekko został wygięta ramka (elektryczny bagażnik samochodu na moich oczach pięknie gniótł telefon). Telefon dzwoni itp ale wyświetlacz to miazga no i ramka. Wymian ekranu teoretycznie możliwa ale z wygiętą aluminiową ramką może być ciężko żeby było idealnie. W związku z tym chciałbym kupić inny MI5 128GB gdzie najczęściej ludziom padła płyta główna. Czy jeżeli przełożę płytę główna ze swojego telefonu do tego z uszkodzą płytą główną wszystko powinno działać? Czy taki przeszczep może się powieść?
XiaoRén Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Robiłem coś takiego w Samsungu S2 i poszło gładko, ale tutaj to może być o wiele bardziej skomplikowane. Natomiast wydaje mi się, że umiejętnie wykonany przeszczep tego typu ma szansę powodzenia.Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
karambazielona Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Opublikowano 25 Lipca 2017 OK widziałem filmik na youtube wygląda ze OK chyba ze znacie kogoś ktoś w rozsądnej cenie może to zrobić w warszawie od ręki? PS Na płycie głównej znajdują się wszystkie podzespoły telefonu tj np pamięć ?
XiaoRén Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Tak. Pamięć, procesor itd. Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi