ricfour Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Hej. Czy ktoś z was używa albo wie gdzie można dostać w sensownej cenie selfie stick do xiaomi redmi 4 pro? Próbowałem już i tych na kabel i tych na bluethooth i żaden nie chciał współpracować tak jak powinien. Zawsze coś tam nie pasowało. Ktoś pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawel Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Nie działający selfie stick to prawdopodobnie wina softu telefonu. Mam ten sam problem, z tym, że odpuściłem kupno tego patyka bo nie jest mi, aż tak potrzebny. Niechciało mi się też wgrywać najnowszej dostępnej wersji systemu bo nie wiem czy to rozwiązuje sprawę. Czekam na MIUI9. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyler Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Siema, czy ktoś z Was rozwiązał już pojawiający się tu problem z selfie stickiem? A może ktoś znalazł selfie sticka kompatybilnego z naszym telefonem? Mam selfie sticka z Huawei, wszystko ustawione dobrze i działa tak, że zrobi jedno zdjęcie, a potem przycisk głośności działa tak jakby był ciągle wcisniety i aparat nie działa wcale albo robi zdjęcia seryjne. Ktoś ma jakiś pomysł? PS. Wesołych Świąt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawel Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Hej, Z ciekawości zapytam - jaką masz wersje systemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts