oXeen 4 Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Witam, zakładam owy temat gdyż takiego nie znalazłem, chcę razem z wami stworzyć listę zbędnych aplikacji które nie wpłyną na stabilność systemu i można je spokojnie usunąć Mam na myśli aplikacje które widnieją na pulpicie po jakieś niepotrzebne procesy w tle oraz jakieś anonimowe dane oraz serwery statystyk i wszystko inne co działa w tle i używa procesor oraz transfer Proszę dzielcie się własnymi pomysłami Link to post Share on other sites
dadi11 16 Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Moja skromna lista 2 Link to post Share on other sites
rock'n'rolla 286 Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Jakim programem to kasujecie? Link to post Share on other sites
grizzly 60 Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Przecież to wszystko wróci przy aktualizacji romu.. 1 Link to post Share on other sites
skay77 120 Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Jak usuwam 3CToolbox lub RomToolbox Послали по Ми5с плюс 1 Link to post Share on other sites
oXeen 4 Posted July 22, 2017 Author Report Share Posted July 22, 2017 50 minut temu, grizzly napisał: Przecież to wszystko wróci przy aktualizacji romu.. Nie każdy aktualizuje telefon, ja np siedzę na pierwszym stabilnym romie więc nie widze potrzeby aktualizowania skoro bateria, wydajność i wszystko działa sprawnie 8 godzin temu, rock'n'rolla napisał: Jakim programem to kasujecie? Titanium Backup 2 Link to post Share on other sites
dadi11 16 Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Pro tip: jeśli zamrozi się aplikacje to nie "wróci przy aktualizacji romu" a efekt jest prawie ten sam. Polecam titanium backup 1 Link to post Share on other sites
rock'n'rolla 286 Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Trzeba wykupić wersję PRO czy standardowa wystarczy? 1 Link to post Share on other sites
oXeen 4 Posted July 23, 2017 Author Report Share Posted July 23, 2017 Do usuwania wystarczy standardowa jeżeli chcesz wykonywać kopie itd trzeba zakupić wersję pro, jednak jeżeli dobrze poszukasz można znaleźć za darmo wersję pro. Pozdrawiam 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts