Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

podpowiedzcie mi proszę, czy jest dostępna jakaś bateria do HM1S o większej pojemności??? Jako przyzwyczajony do "normalnych" telefonów, codzienne ładowanie trochę mi przeszkadza...

Opublikowano

Power Bank to też ładowanie a autorowi wątku chyba chodziło o to by nie musieć  podpinać do ładowarki tak często....
Power Bank to bardziej dla tych  co potrzebują mieć zapas prądu  z dala od gniazdka, taka mobilna elektrownia ;)

Opublikowano

ja to polecam tobie kupienie drugiej baterii i ładowarki zewnętrznej. Xiaomi do redmi produkuje oficjalną ładowarkę zewnętrzną. Ja tak zrobiłem i super jest, telefon się rozładowuje, wymieniam baterię a drugą do ładowarki.

Opublikowano

A ja polecam power bank z długim kablem, ten leci do kieszeni, a z telefonu można normalnie korzystać.

Wysłane z mojego HM 1SW

Opublikowano

Witajcie,

podpowiedzcie mi proszę, czy jest dostępna jakaś bateria do HM1S o większej pojemności??? Jako przyzwyczajony do "normalnych" telefonów, codzienne ładowanie trochę mi przeszkadza...

Przyzwyczaisz się i do codziennego ładowania.. ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja od czasu samsunga galaxy s przyzwyczaiłem się że muszę codziennie na noc podłączyć telefon a jeśli korzystam dość intensywnie to nawet w dzień

Wysłane z mojego MI 3W

Edytowane przez lucas7911
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...