Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po wetknieciu słuchawek wchodząc w eq wyskakuje błąd MIIUI 8.2.10.0  wszystko Wcześniej  działało po przywróceniu ustawień fabrycznych właśnie tak się stało 

Screenshot_2017-07-20-17-09-57-002_com.android.settings.png

Screenshot_2017-07-20-17-10-05-871_com.miui.bugreport.png

Edytowane przez Piotras214
  • mrosi zmienił(a) tytuł na Nie działa korektor dźwięku
  • mrosi odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Autor powinien nauczyć się języka polskiego. Korektor dźwięku, korektor barwy dźwięku. Tak to powinno brzmieć. Jesteśmy w Polsce i tym językiem się posługujemy. W dodatku, jeśli już używasz nazw obcojęzycznych, to zapoznaj się z ich pisownią: equalizer, a nie eqalizer.

• Like 1
Opublikowano
20 godzin temu, Jarek_Klimczuk napisał:

Mam to samo, na romie 8.2.16 eu, może ktoś coś wie.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Właśnie udało mi się to naprawić a mianowicie zrobiłem reset ustawień fabrycznych, odpisz czy tobie też po mogło ;)

Opublikowano
18 minut temu, Jarek_Klimczuk napisał:

W sensie, reset do ustawień fabrycznych?

Tak zgadza się , 1dodatkowe ustawienia,2kopia i usuwanie danych,3ustawienia fabryczne 4 resetuj telefon. 

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Jarek_Klimczuk napisał:

Wiem, wiem. Tylko się zastanawiam czy może lepiej zrobić to przez TWRP

Możesz spróbować zresetować jak wyżej napisałem, jak się nie uda to spróbuj przez TWRP, Nadmienie że problem się zaczął od tego jak wcześniej jeszcze działał korektor dźwięku postanowiłem zrobić reset ustawień fabrycznych po tym zabiegu korektor przestał działać i wyskakiwał błąd , możliwe że jak się instalowały aplikacje systemowe po konferencji coś poszło nie tak z instalacją korektora , i tak przez parę dni słuchałem muzyki poleprzajac dźwięk tylko wyborem słuchawek w MiSound, aż w końcu zrobiłem reset ustawień fabrycznych myśląc że coś pomoże bo nie chciało mi się długo czekać na kolejną aktualizacje i po restarcje udało się :)

Edytowane przez Piotras214
  • kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...