dawciobiel Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Jak nie Mi Band 2 to co? Interesuje mnie głównie: zegarek, monitorowanie snu, budzenie o odpowiedniej fazie snu, cena stanowi istotny argument. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xRetroN Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Mi band 2 tylko, można go nawet za 55 zł kupić Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bountie Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 (edited) Całkiem spoko jest opaska od iwown.eu i6HR ma wszystko to co chcesz w tym monitorowanie fazy snu plus wodoszczelność no i te wszystkie standardowe bajery co mają tego typu opaski czyli tętno, powiadomienia o sms i połączeniach, kosztuje w granicy 100 zł. Mam ją od miesiąca, bateria trzyma spokojnie tydzień. Ja ją kupiłem przede wszystkim do biegania by monitorować swoje parametry, ale zaczynam korzystać też z innych elementów w tym właśnie z budzika i monitorowania snu. Na yt znajdziesz filmiki i recenzje, ale chyba nie ma po polsku jeszcze. Całkiem przyjemna, sprawia dobre wrażenie, nie obawiam się o jej wytrzymałość. Edited September 26, 2017 by Bountie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 korno Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Amazfit M Amazfit bip bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dawciobiel
Jak nie Mi Band 2 to co?
Interesuje mnie głównie:
3 answers to this question
Recommended Posts