krzygaj Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Witajcie Mam problem z aplikacją poczty - otóż nie wiem co jeszcze mam wyłączyć by przestała mi kategoryzować i grupować wiadomości email - np: - w kategorię Powiadomienia grupuje mi maile od Aliexpress: Dopiero jak wejdę w tą kategorię, to widzę maile: - maile od Allegro grupuje do Reklam: Ponownie żeby odczytać, to muszę wejść w kategorie: Dodam, że mam wyłączone Grupowanie wiadomości tematami: Jakieś pomysły co jeszcze wyłączyć? Dodam, że na skrzynce przeglądanej z poziomu www nie mam żadnego grupowania i wszystkie wiadomości są w skrzynce odbiorczej. Edytowane 12 Lipca 2017 przez krzygaj
0 rock'n'rolla Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) @krzygaj Ustawienia, systemowe, poczta i odhacz "grupuj tematami" . Polecam BlueMail. Dużo lepszy klient i mniej zasobożerny. Edytowane 12 Lipca 2017 przez rock'n'rolla
0 krzygaj Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 @rock'n'rolla - mam to wyłączone - załączałem screena
Pytanie
krzygaj
Witajcie
Mam problem z aplikacją poczty - otóż nie wiem co jeszcze mam wyłączyć by przestała mi kategoryzować i grupować wiadomości email - np:
- w kategorię Powiadomienia grupuje mi maile od Aliexpress:
Dopiero jak wejdę w tą kategorię, to widzę maile:
- maile od Allegro grupuje do Reklam:
Ponownie żeby odczytać, to muszę wejść w kategorie:
Dodam, że mam wyłączone Grupowanie wiadomości tematami:
Jakieś pomysły co jeszcze wyłączyć?
Dodam, że na skrzynce przeglądanej z poziomu www nie mam żadnego grupowania i wszystkie wiadomości są w skrzynce odbiorczej.
Edytowane przez krzygaj2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi