Ziku90 Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Panowie, dzisiaj rano mnie spotkała niemiła sytuacja, tzn. budzik mi nie zadzwonił (Alarm Clock Extreme, aplikacja zewnętrzna). Jak już wstałem to w aplikacji zastał mnie komunikat o treści około "System lub inna aplikacja musiała zablokować działanie Alarm Clock Extreme". Ustawienia jak na zrzutach ekranu wtedy były. Teraz niby ustawiłem "Nie blokuj" dla wszystkich, pytanie czy tak powinno być, czy gdzie może leżeć problem? Wolałbym jednak wstawać na czas... Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 12 minut temu, Ziku90 napisał: Nie blokuj" dla wszystkich, pytanie czy tak powinno być, Ustaw tak jak napisales, zeby nie blokowalo nic w tle, druga sprawa, zaloz klodke na aplikacje i powinno byc ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziku90 Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Kłódkę tzn. co, jak to zrobić? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 33 minuty temu, Ziku90 napisał: Kłódkę tzn. co, jak to zrobić? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziku90 Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 Chyba ogarnąłem, to się robi na ekranie 'Ostatnich aplikacjai', opcja 'Blokuj'? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 @Ziku90 dokladnie na tym ekranie się to robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts