Fajama Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 SIEMA Na dole załącznik(ssy) Nie mogę sprawdzić czy mam odblokowany bootloader bo nie chcą się zainstalować sterowniki z poziomu fastboot.. nie wszystkie sie instaluja.. przeczytałem gdzies ze to przez rom który nadaje sie na smietnik ale nie wiem czy ten mój to właśnie jakiś syf i czy warto go zmienić dlatego zakładam taki post Kupiłem telefon miesiąc temu w RTV I AGD. 1. Czy ten rom który posiadam to jakiś syf? 2. Który polecacie do zainstalowania? polska czy xiaomi ? 3a. jak teraz sprawdzić inaczej ten bootloader? 3b. jest jakaś paczka do pobrania z tymi moimi sterownikami które nie chcą sie zainstalować z telefonu?
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Spróbuj włączyć debugowanie USB w opcjach programistycznych i powinno pojsc. (Klikasz 7 razy na wersje MIUI aż pojawi się komunikat że jesteś programista, potem w dodatkowe ustawienia --> opcje programistyczne --> debugowanie USB)1. Masz ostatni oficjalny global.2. Moim zdaniem najlepiej zainstalować xiaomi.eu, ale nie najnowszy. Niby ładowanie się wydłuża... Ja się z tego powodu specjalnie cofałem do wersji z kwietnia/maja i działa tak jak powinno.3. Sprawdź po powyższej poradzie czy zadziala i wtedy sprawdź w adb czy masz zablokowany czy odblokowany bl. Jak zablokowany to odblokuj i instaluj - w razie w pomogę Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi