ukey Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Siemanko. Jako osoba świeża w temacie mam parę pytań (odpowiedzi z różnych źródeł mówią coś innego). Więc tak obecnie mam globala 8.2.9.0 i niby wszystko działa jest cudowanie itp, jednak cały czas zastanawiam się nad przejściem na xiaomi.eu np (7.6.29) i tu pojawiają się pytania. Global to MIUI 8 android w wersji 6, xiaomi.eu to MIUI 7 (chyba?) ale android 7.1. Telefon jak widać to redmi 4x i tu też pojawiają się problemy bo .. mało jest wpisów na jego temat. Jeśli chodzi o aktualizacje to na globalu już nie mam aktualizacji a jak rozumiem te tygodniowe są tylko na xiaomi.eu? Oraz global ma numeracje 8.2.9.0 a xiaomi.eu 7.6.29 jak patrzeć na "nowość" softu ? Chyba dobrze rozumiem że wersja 8.2.9 jest "starsza" od 7.6.29 ? Czy jak wychodzą te tygodniowe aktualizacje to muszę wgrywać wszystko od nowa czyli aplikacje i tracę smsy itp czy jest to przez aktualizator czy coś takiego? EDIT Ok jednak miuipolska to juz miui 8. A aktualizacje mogę robić przez wbudowane oprogramowanie (chyba) Edytowane 30 Czerwca 2017 przez ukey
mrosi Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi