kamil385_ Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, z ciekawości sprawdziłem ile prądu pobiera mój telefon za pomocą aplikacji Ampere. Wynik oscyluje w grnicach 900mA-1400mA przy wyłączonych aplikacjach w tle... Według mnie coś jest nie tak ponieważ sprawdziłem też na 2 innych telefonach Samsung a3 2016 i jakiś LG. Samsung wskazywał 90mA-300mA LG wskazywał 200mA-400mA Jest to zauważalne też przy rozładowywaniu bateri i w pokrywa się ze wskazaniami programu. W moim telefonie jest teoretycznie największa bateria (3080) jednak muszę go ładować po około 2h w miare intensywnej pracy gdzie na samsungu możliwa jest praca do 7 godzin przy bateri (2300). Niby nie jest to problemem ponieważ jest QC, mimo wszystko irytuje mnie ciągłe szukanie kontaktu lub noszenie power banka. Jakieś sugestie ? Jeśli trzeba dodatkowych informacji itp to proszę pisać dośle zaraz po odczytaniu Dzięki z góry za odpowiedzi i życzę miłego dnia Edytowane 19 Czerwca 2017 przez kamil385_
Rekomendowane odpowiedzi