pablitto83 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 No i mam nowy tel. Z starego mi2s zrzucilem csly katalog TB, wgralem na RR1s, i probuje przywrocic aplikacje. Przywracam po kolei, pliki i dane, ssma aplikacja.. Trwa to w nieskończoność.. nawet mala apka jak airdroid nie chce sie przeniesc. Do tego przy kopiowaniu folderu TB z SD na tel, potrafił sie zawiesić , cala noc kopiowal, i skopiować nie mógł. Rano spróbowałem ponownie i poszlo. Czy jest mozliwe przeniesienie aplikacji przez TB z mi2s do RR1s? Bo mi jakos to nie idzie. Gdy przywrocilem kilkaustawien systemowych, tel zwariowal i zlapal bootlooopa, full wipe pomógł . Tap tap from MI2
Numb Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Ludzie, po co wy używacie Titanium itp. jak Kopia MIUI w większości przypadków doskonale spełnia swoje zadanie, nawet ustawienia systemu kopiuje...
pablitto83 Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 No i mam nowy tel. Z starego mi2s zrzucilem csly katalog TB, wgralem na RR1s, i probuje przywrocic aplikacje. Przywracam po kolei, pliki i dane, ssma aplikacja.. Trwa to w nieskończoność.. nawet mala apka jak airdroid nie chce sie przeniesc. Do tego przy kopiowaniu folderu TB z SD na tel, potrafił sie zawiesić , cala noc kopiowal, i skopiować nie mógł. Rano spróbowałem ponownie i poszlo. Czy jest mozliwe przeniesienie aplikacji przez TB z mi2s do RR1s? Bo mi jakos to nie idzie. Gdy przywrocilem kilkaustawien systemowych, tel zwariowal i zlapal bootlooopa, full wipe pomógł . Może ktos przerabial przenoszenie aplikacji z innego tel/na miui/ na ten tel? edit. Zainstalowalem z marketu inna apka, viber. Dalem przywracanie w TB, poszlo bardzo szybko, za szybko. No i apka sie wogule nie odpala, zamyka sie przy próbie uruchomienia. Czyzby czekala mnie reczna instalacja wszystkich apek i ich reczna konfiguracja? Tap tap from MI2 Tap tap from MI2
Numb Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Użyj wbudowanej kopii MIUI... Po coś Xiaomi to zrobiło...
pablitto83 Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 TB jest dobrym narzedziem, do tego kopie z z TB zachowuja wszystkie dane, np. apki bankowe nie musza byc ponownie aktywowane, jak przy kopii miui. Sprubuje pozniej przywrocic kopie z mi2s, moze system to przyjmie.. Tap tap from MI2
Acid Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 No ok może w tym jednym czy drugim przypadku. Jednak to jeszcze nie powód by porzucać Kopię MIUI - dedykowaną do MIUI. Ile masz apek do banków? Jedną czy sto?
pablitto83 Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Wlasnie przywracam. Kopiuje bez wiekszych problemow. Aplikacje przywrocone z ustawieniami Dodatkowe pytanie - czy wam też tel sie tak mocno grzeje? w trakcie przywracania kopii, kopiowania wiekszej ilosci danych, tel jest naprawde goracy z tylu, nieco ponizej aparatu jest najgorecej.. Tap tap from MI2
Recommended Posts