Cebul Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Witam, Kilka dni temu otrzymałem z Gearbest czajnik Mi Kettle (rok produkcji 03/2017). Mam pewien problem - nie mogę go "przypisać do konta" w momencie instalacji urządzenia w telefonie, a co za tym idzie nie mogę również udostępnić urządzenia w rodzinie. Czy jest to wina iż czajnik był już przez kogoś używany? Jeśli przełączę lokalizację z Milnland China na USA, to urządzenie jest zarejestrowane na koncie, lecz aplikacja nie potrafi ściągnąć pluginu. Proszę o pomoc.
Tymcio Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Musisz ustawić sobie lokalizację na Mainland China - mi tylko wtedy poszło
kowal_094 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A ma ktoś pomysł co z tym zrobić nie idzie dalej sprawdzałem w każdym regionie i d*pa widzi go tylko w dwóch
Mati1981 Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Witam Poratuje ktoś Iphone X i Iphone 7 na IOS 12.4.1 aplikacja Mi Home V 4.21.3 nie idzie sparować czajnika Xiaomi Mi Kettel wersja EU. W Aplikacji region ustawiony na Chiny. I nie widzi go przez bluetooth. U góry ekranu leci niebieska kreska i po chwili wywala komunikat Nie znaleziono urządzeń Bluetooth. Podczas parowania trzymam przycisk WARM.
rezmus Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) 23 minuty temu, Mati1981 napisał: Xiaomi Mi Kettel wersja EU. W Aplikacji region ustawiony na Chiny sam sobie odpowiedziales Edytowane 16 Września 2019 przez rezmus
Rekomendowane odpowiedzi