bialy500 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Od kilku dni zauważyłem taki problem z moim Redmi 4pro, że po odpaleniu wifi nie łączy mi automatycznie z sieciami, mimo iż pokazuje, że są one zapisane. Dopiero jak nacisnę na nazwę takiej sieci to od razu w sekunde mi się z nią łączy, w szczegółach sieci normalnie jest zaznaczone żeby łączyło się automatycznie, poza tym ja nic nie ruszałem tylko samo tak się zrobiło od kilku dni. dodam że to nie jest problem z moim routerem bo taka sama sytuacja jest z siecią u mojej dziewczyny i w pracy. ktoś wie o co może chodzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Podepnę się pod to pytanie. Mam taki sam problem ale tylko w domu. W pracy łączy się bez problemu. W domu problem jest przy pierwszym połączeniu danego dnia, kolejne wskakują z automatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian.w Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Siema. Również podpinam się pod ten problem. Ktoś znalazł jakieś rozwiązanie? Dodam, że jeszcze przed aktualizacją do miui 9 tego problemu nie zauważyłem. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lookashECL Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Witam wszystkich, Również mam ten sam problem z moim Redmi Note 4 Pro Global na Miui 9. Starsznie mnie to wkurza. Ktoś coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamharoth Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 Fakt, na moim Redmi 4 Prime nie ma problemu ale faktycznie u mojej żony na Redmi Note 4 Pro Global też nie połączy się z siecią domową sam mimo zapisania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts