Jump to content

Recommended Posts

Posted

Od kilku dni zauważyłem taki problem z moim Redmi 4pro, że po odpaleniu wifi nie łączy mi automatycznie z sieciami, mimo iż pokazuje, że są one zapisane. Dopiero jak nacisnę na nazwę takiej sieci to od razu w sekunde mi się z nią łączy, w szczegółach sieci normalnie jest zaznaczone żeby łączyło się automatycznie, poza tym ja nic nie ruszałem tylko samo tak się zrobiło od kilku dni. dodam że to nie jest problem z moim routerem bo taka sama sytuacja jest z siecią u mojej dziewczyny i w pracy. ktoś wie o co może chodzić?

• 2 months later...
Posted

Podepnę się pod to pytanie. Mam taki sam problem ale tylko w domu. W pracy łączy się bez problemu. W domu problem jest przy pierwszym połączeniu danego dnia, kolejne wskakują z automatu. 

• 1 month later...
Posted

Siema. Również podpinam się pod ten problem. Ktoś znalazł jakieś rozwiązanie? Dodam, że jeszcze przed aktualizacją do miui 9 tego problemu nie zauważyłem. Pozdrawiam

• 5 months later...
Posted

Fakt, na moim Redmi 4 Prime nie ma problemu ale faktycznie u mojej żony na Redmi Note 4 Pro Global też nie połączy się z siecią domową sam mimo zapisania.

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...