alibaba84 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Witam. Posiadam Mi5 w konto Xiaomi. Potrzebuję odblokować bootloader w celu zrobienia roota. Problem polega na tym że ponoć trzeba mieć 100 punktów w koncie Xiaomi żeby dało się wysłać prośbę o odblokowanie bootloadera czy jakoś tak. Do tego brakuje mi tylko dodatkowy adres email którego nie da się aktywować bo nie przychodzi link/kod aktywacyjny. Próbowałem zakładać nowe konto Xiaomi jak i maila. Wykonałem dziesiątki prób i nic. Mail z linkiem aktywacyjnym nie przychodzi. Pomożecie? Przepraszam jeśli wklejam temat w złym dziale. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez alibaba84 literówka
kamillm Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 9 godzin temu, alibaba84 napisał: Problem polega na tym że ponoć trzeba mieć 100 punktów w koncie Xiaomi Nie koniecznie trzeba mie, ale dobrze jest miec 9 godzin temu, alibaba84 napisał: Do tego brakuje mi tylko dodatkowy adres email którego nie da się aktywować bo nie przychodzi link/kod aktywacyjny. Załóż konto na numer telefonu i aktywuje Ci się momentalnie, ewentualnie założ konto na mailu gmailowym, tam nie trzeba nic aktywowac linkiem, tylko zalogowac się podczas rejestracji na gmaila i masz aktywowane konto.
alibaba84 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Mam inny problem. Na stronce z formularzem z prośbą o odblokowanie bootloadera bez przerwy wyświetla mi "Please input correct name" I co by nie robić, jakby nie wpisywać i zmieniać konta dalej takie coś się wyswietla.
Rekomendowane odpowiedzi