maniu1982 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Kupiłem selfie stick ale nie działa, sprawdzałem ustawienia przycisku migawki I w ustawieniach dźwięku słuchawek wszystko ustawione ok. Na SONY działa ok. Wina ROMu? Jest jeszcze jakiś sposób? Mam MIUI 8 Global 7.6.8 Beta
wernix Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ja mam selfie sticka od Xiaomi i działa. Może masz zmienione działanie przycisków głośności w ustawieniach aparatu. Ja mam wyzwalacz pod gniazdem 3.5 mm i przycisk symuluje przycisk głośności.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
maniu1982 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Daj link do stronki z tym kijkiem jak możesz. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
wernix Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Daj link do stronki z tym kijkiem jak możesz. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalkahttp://s.aliexpress.com/ZRfY3ENf Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
jacol2002 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witam , moze ktoś pomoże , nie działa w moim xiaomi note 4 x przycisk na selfie sicku podłączonym do gniazda słuchawkowego ,dodam iz kijek działa prawidłowo z z samsungiem ,,czy lg linka nie mam kijek kupiłem dawno dawno , w ustawieniach wydaje mi sie ze juz wszystko próbowałem. , mam ustawione :przycisk gośności - migawka.,dodam ze sprawdzałem wczoraj na dwuch note x4 i tez nie działał , wiec wina pewnie kijka
rm_125 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Z tego co pisali odnośnie redmi 3 (którego obecnie mam) nowe romy nie obsługują tych kijków połączonych przez port. Dawniej kijek mi działał tylko z dodatkowa aplikacją a od jakiegoś czasu przestał. Według mnie rozwiązaniem jest: Zakup przycisku na BT za pare $ na ali
Rekomendowane odpowiedzi