maniu1982 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Kupiłem selfie stick ale nie działa, sprawdzałem ustawienia przycisku migawki I w ustawieniach dźwięku słuchawek wszystko ustawione ok. Na SONY działa ok. Wina ROMu? Jest jeszcze jakiś sposób? Mam MIUI 8 Global 7.6.8 Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wernix Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Ja mam selfie sticka od Xiaomi i działa. Może masz zmienione działanie przycisków głośności w ustawieniach aparatu. Ja mam wyzwalacz pod gniazdem 3.5 mm i przycisk symuluje przycisk głośności.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniu1982 Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 Daj link do stronki z tym kijkiem jak możesz. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wernix Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Daj link do stronki z tym kijkiem jak możesz. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalkahttp://s.aliexpress.com/ZRfY3ENf Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacol2002 Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Witam , moze ktoś pomoże , nie działa w moim xiaomi note 4 x przycisk na selfie sicku podłączonym do gniazda słuchawkowego ,dodam iz kijek działa prawidłowo z z samsungiem ,,czy lg linka nie mam kijek kupiłem dawno dawno , w ustawieniach wydaje mi sie ze juz wszystko próbowałem. , mam ustawione :przycisk gośności - migawka.,dodam ze sprawdzałem wczoraj na dwuch note x4 i tez nie działał , wiec wina pewnie kijka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rm_125 Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Z tego co pisali odnośnie redmi 3 (którego obecnie mam) nowe romy nie obsługują tych kijków połączonych przez port. Dawniej kijek mi działał tylko z dodatkowa aplikacją a od jakiegoś czasu przestał. Według mnie rozwiązaniem jest: Zakup przycisku na BT za pare $ na ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts