Jump to content

Problem z selfie stick

maniu1982
 Share

Recommended Posts

Kupiłem selfie stick ale nie działa, sprawdzałem ustawienia przycisku migawki I w ustawieniach dźwięku słuchawek wszystko ustawione ok. Na SONY działa ok. Wina ROMu?

Jest jeszcze jakiś sposób?

Mam MIUI 8 Global 7.6.8 Beta

Ja mam selfie sticka od Xiaomi i działa. Może masz zmienione działanie przycisków głośności w ustawieniach aparatu. Ja mam wyzwalacz pod gniazdem 3.5 mm i przycisk symuluje przycisk głośności.
5ca23dd0195d344c349a2995d7833d5f.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• 3 months later...

Witam  ,  moze  ktoś  pomoże  , nie  działa  w  moim  xiaomi note  4 x   przycisk  na  selfie sicku podłączonym do  gniazda  słuchawkowego ,dodam  iz  kijek  działa  prawidłowo  z   z  samsungiem   ,,czy  lg

linka  nie  mam  kijek  kupiłem  dawno  dawno     ,  w ustawieniach  wydaje  mi  sie  ze  juz  wszystko  próbowałem. , mam  ustawione  :przycisk  gośności - migawka.,dodam  ze     sprawdzałem  wczoraj   na  dwuch  note  x4 i  tez nie działał  , wiec  wina  pewnie  kijka

Z tego co pisali odnośnie redmi 3 (którego obecnie mam) nowe romy nie obsługują tych kijków połączonych przez port.
Dawniej kijek mi działał tylko z dodatkowa aplikacją a od jakiegoś czasu przestał.
Według mnie rozwiązaniem jest:  Zakup przycisku na BT za pare $ na ali ;) 

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...