Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zdecydowałem się na zamówienie pierwszego telefonu od Xiaomi i mam parę pytań:

1. W sklepie iBuygou jest opcja gwarancji w chinach za darmo lub w EU na 1 lub 2 lata, odpowiednio za 10$ lub 15$. Którą opcję wybrać, żebym miał możliwość ewentualnego serwisowania telefonu w MiCenter we Wrocławiu?

2. Która opcja przesyłki jest najoptymalniejsza? Jak z obsługą klienta w DHL?

3. Próbowałem znaleźć w miarę aktualny poradnik do instalacji MIUI Polska, ale najnowszy jaki znalazłem jest z lutego 2016, czy on jest jeszcze aktualny?

Opublikowano

1. Jedna I druga daje to samo, różnią się tylko czasem trwania
2. Każdy ma swoje preferencje, zależy czy ma być szybko, czy tanio, czy z VAT czy bez
3. Interesuje Cię dział Instalacja miui2016

Wysłano z Redmi Note 4x

Opublikowano
2 godziny temu, tpawel napisał:

1. Jedna I druga daje to samo, różnią się tylko czasem trwania

To w takim razie po co jest opcja na rok w EU skoro jest za darmo w chinach?

2 godziny temu, tpawel napisał:

2. Każdy ma swoje preferencje, zależy czy ma być szybko, czy tanio, czy z VAT czy bez

Ważne, żeby w ogóle telefon dotarł, no i żeby nie czekać miesiąc, choć jestem przygotowany na to że na trzeci czy czwarty dzień nie przyjdzie.

Opublikowano

1. Ale wiesz ze Chiny nie są w Eu? :)
Płacisz za to żeby nie odsyłać do Chin.
2. Weź DHL + ubezpieczenie od VAT. Przyjdzie koło tygodnia

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa, wątpię żebyś umiał mi na to odpowiedzieć, bo używasz Redmi 4X, ale czy może orientujesz się czy w Mi5 działa OTG na MIUI Polska?

Opublikowano
9 minut temu, Nyx napisał:

Jeszcze jedna sprawa, wątpię żebyś umiał mi na to odpowiedzieć, bo używasz Redmi 4X, ale czy może orientujesz się czy w Mi5 działa OTG na MIUI Polska?

Tak działa.

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...