Nyx Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam, zdecydowałem się na zamówienie pierwszego telefonu od Xiaomi i mam parę pytań: 1. W sklepie iBuygou jest opcja gwarancji w chinach za darmo lub w EU na 1 lub 2 lata, odpowiednio za 10$ lub 15$. Którą opcję wybrać, żebym miał możliwość ewentualnego serwisowania telefonu w MiCenter we Wrocławiu? 2. Która opcja przesyłki jest najoptymalniejsza? Jak z obsługą klienta w DHL? 3. Próbowałem znaleźć w miarę aktualny poradnik do instalacji MIUI Polska, ale najnowszy jaki znalazłem jest z lutego 2016, czy on jest jeszcze aktualny?
tpawel Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 1. Jedna I druga daje to samo, różnią się tylko czasem trwania2. Każdy ma swoje preferencje, zależy czy ma być szybko, czy tanio, czy z VAT czy bez3. Interesuje Cię dział Instalacja miui2016Wysłano z Redmi Note 4x
Nyx Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 2 godziny temu, tpawel napisał: 1. Jedna I druga daje to samo, różnią się tylko czasem trwania To w takim razie po co jest opcja na rok w EU skoro jest za darmo w chinach? 2 godziny temu, tpawel napisał: 2. Każdy ma swoje preferencje, zależy czy ma być szybko, czy tanio, czy z VAT czy bez Ważne, żeby w ogóle telefon dotarł, no i żeby nie czekać miesiąc, choć jestem przygotowany na to że na trzeci czy czwarty dzień nie przyjdzie.
tpawel Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 1. Ale wiesz ze Chiny nie są w Eu? Płacisz za to żeby nie odsyłać do Chin. 2. Weź DHL + ubezpieczenie od VAT. Przyjdzie koło tygodniaWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1
Nyx Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 Jeszcze jedna sprawa, wątpię żebyś umiał mi na to odpowiedzieć, bo używasz Redmi 4X, ale czy może orientujesz się czy w Mi5 działa OTG na MIUI Polska?
Grzesiuso Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 9 minut temu, Nyx napisał: Jeszcze jedna sprawa, wątpię żebyś umiał mi na to odpowiedzieć, bo używasz Redmi 4X, ale czy może orientujesz się czy w Mi5 działa OTG na MIUI Polska? Tak działa. 1
Nyx Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 @tpawel @Grzesiuso Dzięki wam bardzo, można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi