WooytaZ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Zapomniałem wzoru do telefonu, nie mam odblokowanego bootloadera ani nie jestem połączony z kontem xiaomi do tego nie mogę zrobić resetu przez pcsuite.mi.com ponieważ nie mam najnowszej wersji miui. Jest jakiś inny sposób na hardreset albo usunięcię wzoru odblokowania? PROSZĘ O POMOC! Edytowane 7 Czerwca 2017 przez WooytaZ
kamillm Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 52 minuty temu, WooytaZ napisał: Zapomniałem wzoru do telefonu, nie mam odblokowanego bootloadera ani nie jestem połączony z kontem xiaomi do tego nie mogę zrobić resetu przez pcsuite.mi.com ponieważ nie mam najnowszej wersji miui. Jest jakiś inny sposób na hardreset albo usunięcię wzoru odblokowania? PROSZĘ O POMOC! Moze cos z tego Ci pomoze http://en.miui.com/thread-292962-1-1.html 1
WooytaZ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Przez jeszcze godzinę mam całkowicie zablokowany telefon więc na razie to nie działa, ale odezwę się później i powiem co i jak. Dzięki za link.
can5ona Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Może to głupi pomysł - ale jeżeli ktoś do Ciebie dzwoni, odbierzesz a następnie rozłączysz się to nie lądujesz na pulpicie (odblokowanym)? Prawdopodobnie nie - ale kto wie - Xiaomi czasem zaskakuje W którymś romie na OnePlus One tak miałem co mnie strasznie wkurzało. Teraz nie mam pod ręką Mi5, żeby sprawdzić
WooytaZ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Can5ona sprawdzałem ale niestety tak to nie działa. Kamillm w nowej wersji menedżera urządzeń Android nie ma opcji dodawania tymczasowego hasła z tego co zauważyłem.
Nezumi Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Pełen flash/wipe all, raczej nic innego nie ruszy...
WooytaZ Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Nezumi, powiesz mi dokładniej jak to wykonać jestem totalnym laikiem. A jeśli chodzi o opcję Erase z Find My Device? Może ona pomóc?
mrosi Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi