Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od paru dni mam mi5s i przy próbie zrobienia długiego zrzutu ekranu zamiast robić zrzut od początku do końca strony to do pierwotnego zrzutu dokleja końcówkę strony. Zapewne robię coś źle tak więc mógłby mi ktoś wyjaśnić w czym problem? Załącznik nie chce mi się przesłać, spróbuję go dodać asap. 

https://zapodaj.net/16ae023e80e51.png.html

Edytowane przez Mysogan
Opublikowano

25 minut temu, kamillm napisał:

@Mysogan. W kazdej aplikacji tak masz? Powinienes nacisnac rozszerz zrzut ekranu i z automatu powinno Ci samo rozszerzyc i zapisac, nic nie przesuwasz podczas robienia dlugiego zrzutu

Tak w każdej aplikacji się tak dzieje i tak nic nie naciskam 

Chociaż nie jestem pewien czy dokładnie to robię. Pierw naciskam kombinacje by zrobić zrzut ekranu po czym naciskam na jego miniaturke i daje przewiń. 

27 minut temu, kamillm napisał:

@Mysogan. W kazdej aplikacji tak masz? Powinienes nacisnac rozszerz zrzut ekranu i z automatu powinno Ci samo rozszerzyc i zapisac, nic nie przesuwasz podczas robienia dlugiego zrzutu

Opublikowano
35 minut temu, Mysogan napisał:

Pierw naciskam kombinacje by zrobić zrzut ekranu po czym naciskam na jego miniaturke i daje przewiń.

Czyli dobrze robiszm a jaki posiadasz soft?

Opublikowano
29 minut temu, Mysogan napisał:

Bootloader o ile poprawnie sprawdziłem mam odblokowany więc granie miui polska nie będzie problemem tylko nie wiem czy warto?

Soft wydaje sie ok, jedyne co moglbys go zaktualizowac, ja lubie xiaomi.eu i Tobie tez polecam. Wydaje mi sie, ze u Ciebie to hakis bug w sofcie. Mogłbyś jeszcze zresetowac urzadzenie do fabrycznych i zobaczyć czy podziala

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...