Mysogan Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Od paru dni mam mi5s i przy próbie zrobienia długiego zrzutu ekranu zamiast robić zrzut od początku do końca strony to do pierwotnego zrzutu dokleja końcówkę strony. Zapewne robię coś źle tak więc mógłby mi ktoś wyjaśnić w czym problem? Załącznik nie chce mi się przesłać, spróbuję go dodać asap. https://zapodaj.net/16ae023e80e51.png.html Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Mysogan
kamillm Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 @Mysogan. W kazdej aplikacji tak masz? Powinienes nacisnac rozszerz zrzut ekranu i z automatu powinno Ci samo rozszerzyc i zapisac, nic nie przesuwasz podczas robienia dlugiego zrzutu
Mysogan Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 25 minut temu, kamillm napisał: @Mysogan. W kazdej aplikacji tak masz? Powinienes nacisnac rozszerz zrzut ekranu i z automatu powinno Ci samo rozszerzyc i zapisac, nic nie przesuwasz podczas robienia dlugiego zrzutu Tak w każdej aplikacji się tak dzieje i tak nic nie naciskam Chociaż nie jestem pewien czy dokładnie to robię. Pierw naciskam kombinacje by zrobić zrzut ekranu po czym naciskam na jego miniaturke i daje przewiń. 27 minut temu, kamillm napisał: @Mysogan. W kazdej aplikacji tak masz? Powinienes nacisnac rozszerz zrzut ekranu i z automatu powinno Ci samo rozszerzyc i zapisac, nic nie przesuwasz podczas robienia dlugiego zrzutu
kamillm Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 35 minut temu, Mysogan napisał: Pierw naciskam kombinacje by zrobić zrzut ekranu po czym naciskam na jego miniaturke i daje przewiń. Czyli dobrze robiszm a jaki posiadasz soft?
Mysogan Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Przed chwilą, kamillm napisał: Czyli dobrze robiszm a jaki posiadasz soft? MIUI Global 8.2
kamillm Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 @Mysogan pokażesz screena z softem? Zmieniales soft po przyjściu telefonu? Moze siedzi tam jakies syfmiui podszywający się pod globala
Mysogan Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Przed chwilą, kamillm napisał: @Mysogan pokażesz screena z softem? Zmieniales soft po przyjściu telefonu? Moze siedzi tam jakies syfmiui podszywający się pod globala
Mysogan Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Bootloader o ile poprawnie sprawdziłem mam odblokowany więc granie miui polska nie będzie problemem tylko nie wiem czy warto?
kamillm Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 29 minut temu, Mysogan napisał: Bootloader o ile poprawnie sprawdziłem mam odblokowany więc granie miui polska nie będzie problemem tylko nie wiem czy warto? Soft wydaje sie ok, jedyne co moglbys go zaktualizowac, ja lubie xiaomi.eu i Tobie tez polecam. Wydaje mi sie, ze u Ciebie to hakis bug w sofcie. Mogłbyś jeszcze zresetowac urzadzenie do fabrycznych i zobaczyć czy podziala
Mysogan Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Eh jak zwykle, na początku wykluczyłem banalną opcję ponownego uruchomienia telefonu... Działa, po prostu się coś zacięło :/
Rekomendowane odpowiedzi